Wat
  • Babyshower
  • Condoleance
  • Congres
  • Evenement
  • Feest
  • Kinderfeest
  • Overige
  • Presentatie
  • Repetitie
  • Repetities
  • Trouwen
  • Vergadering
  • Workshop
Waar

Veelgestelde vragen

Voor de bezoeker (huurder)

Hoe vind je die ene locatie die aan al jouw wensen voldoet als je een feestje, vergadering,  jubileum, presentatie of ander evenement organiseert? Wat als je iets gaat organiseren in een omgeving waar je minder goed bekend bent? Welke horecaondernemer in jouw omgeving heeft een ideale repetitieruimte beschikbaar heeft voor jouw band, toneelvereniging of koor?

Het zou jammer zijn als je de meest geschikte locatie bij een digitale zoektocht niet vindt, simpelweg omdat de horecaondernemer niet actief (genoeg) is op het internet! Of je nu een locatie zoekt voor een klein familiefeestje of een uitgebreide bruiloft: gebruik de filters op bestezaal.nl en vind de ideale locaties die voldoen aan jouw wensen. Bovendien is er de mogelijkheid om direct vrijblijvend een contactaanvraag te versturen naar de horecalocatie. 

Je kunt niet direct een zaal huren via bestezaal.nl maar je kunt wel de beste zaal zoeken via het zoekprofiel en daarna direct een contactverzoek naar de horecaondernemer sturen.

Via de contactbutton kun je direct contact opnemen met het bedrijf van jouw keuze. Zorg er voor dat je al jouw contactgegevens invult zodat de horecaondernemer contact met je op kan nemen om jouw wensen te bespreken.

 

Als je via de contactbutton contact met de locatie van jouw keuze opneemt wordt je contactverzoek direct naar de eigenaar verstuurd. 

Alleen de contactgegevens die jij zelf invult worden gedeeld met het bedrijf waarnaar jij via de contact button een verzoek om informatie stuurt. Raadpleeg voor verdere informatie het privacy statement van bestezaal.nl

Voor de ondernemer (verhuurder)

Als horecaondernemer wil je geen gelegenheid missen om met nieuwe klanten en partijen in contact te komen. Hoe snel wordt jouw locatie door geïnteresseerden gevonden in de zoektocht naar de ideale locatie voor een feestje, jubileum, vergadering, presentatie of een ander evenement?      

Beschik jij over één of meerdere zaaltjes, maak dan vandaag nog geheel gratis* een profiel aan waarin je alle faciliteiten waarover jouw locatie beschikt kunt aangeven. Vergeet niet ook de gevraagde foto’s van de locatie te uploaden. Beschik je over meerdere zalen en verschillen deze qua faciliteiten van elkaar? Maak dan meerdere profielen aan!     

Via de uitgebreide zoekmachine kunnen consumenten en zakelijke klanten die concreet op zoek zijn naar de ideale locatie meerdere horecabedrijven direct met elkaar vergelijken. En met één druk op de knop kunnen geïnteresseerden direct een contactverzoek naar jouw locatie sturen!  

* Hoe gratis is “geheel gratis”? Echt helemaal gratis! Dus: geen facturen, geen financiële verplichtingen en wij verkopen jouw locatiegegevens uiteraard niet aan derden. Het plaatsen van een profiel op bestezaal.nl is uitsluitend voorbehouden aan horecabedrijven. 

Ja, iedere horecaondernemer met één of meerdere zalen kan deze zaal of zalen aanmelden op bestezaal.nl.  

Aanmelden is helemaal gratis. Om een zaal aan te kunnen melden dient een gratis profiel te worden aangemaakt op bestezaal.nl. Dit kan eenvoudig via rechtsboven in ons menu.

Een geïnteresseerde kan eenvoudig via de contact button contact opnemen. Je ontvangt dan een mail met de contactgegevens van de geïnteresseerde zodat je direct zelf contact kunt opnemen. Zorg er dus voor dat je contactgegevens in je profiel altijd up to date zijn.

De algemene gegevens van jouw bedrijf en jouw contactgegevens zijn eenvoudig te wijzigen op je profielpagina. De gegevens van jouw zaal of zalen update je eenvoudig op de pagina van jouw zaal. 

Per locatieadres kun iedere zaal van jouw horecabedrijf aan je account toevoegen.

Over Ons

Stichting bestezaal.nl is een initiatief van Yael Bos (33 jaar) met al heel wat kilometers op de horecateller. Hij werd gegrepen door het horecavirus toen hij op 15-jarige leeftijd startte in een weekendbaan. Volgde een Managementopleiding Horeca, liep stage bij diverse toonaangevende horecabedrijven en was actief als horecabedrijfsleider tot en met 2019.

“bestezaal.nl is mijn bijdrage is de strijd van de horecaondernemer bij het vinden van nieuwe klanten. bestezaal.nl is een geheel gratis platform waarop iedere horecaondernemer in Nederland zaaltjes en zalen kan aanbieden door middel van het invullen van een locatieprofiel en het uploaden van locatiefoto’s.  De horecaondernemer is op die manier 24 uur per dag en alle dagen van het jaar vindbaar voor concreet zoekende potentiële klanten, die met één druk op de knop ook nog eens direct een contactverzoek aan de horecaondernemer kunnen sturen. Extra leuk is het dat bestezaal.nl samen met mijn moeder Brigitte en mijn broers Hidde (24) en Stijn (19) run!”